Valrhona je svetoznáma čokoládovňa založená v roku 1922 vo Francúzsku, ktorá vyrába čokoládové produkty Grand Cru, teda najvyššej kvality. Vďaka svojim dlhoročným skúsenostiam si vyberá tie najlepšie kakaové plantáže, aby vytvorila svoje jedinečné zmesi a dokonale vyladila chute pre milovníkov výnimočných čokolád.
Objavte Jivaru, mliečnu čokoládu s charakterom, ktorý vás možno naozaj prekvapí. So 40 %-ným obsahom kakaa zvádza svojou výraznou, krémovou chuťou s tónmi vanilky a sladu v závere. Doplnená lahodnými karamelizovanými pekanovými orechmi. Spojenie, ktoré stojí za ochutnanie!
Zloženie: kakaové maslo, sušené plnotučné MLIEKO, cukor, 15% karamelizované PEKANOVÉ ORECHY (PEKANOVÉ ORECHY, cukor, glukózový sirup), kakaové bôby, hnedý cukor, prírodný vanilkový extrakt, emulgátor: lecitíny, extrakt z JAČMENNÉHO SLADU. Obsah kakaa min. 40%.
Alergény: MLIEKO/MLIEČNE PRODUKTY, LAKTÓZA, LEPOK, ORECHY. Môže obsahovať stopy VAJEC, SÓJE.
Nutričné informácie na 100g: energia 2424kJ/582kcal, tuky 40g (z toho nasýtené mastné kyseliny 21g), sacharidy 46g (z toho cukry 45g), bielkoviny 7,6g, soľ 0,19g. Skladujte v suchu a pri teplote 16°C až 18°C.
Vyrobené vo Francúzsku.
Dátum minimálnej trvanlivosti je uvedený na obale.