Valrhona je svetoznáma čokoládovňa založená v roku 1922 vo Francúzsku, ktorá vyrába čokoládové produkty Grand Cru, teda najvyššej kvality. Vďaka svojim dlhoročným skúsenostiam si vyberá tie najlepšie kakaové plantáže, aby vytvorila svoje jedinečné zmesi a dokonale vyladila chute pre milovníkov výnimočných čokolád.
Ikonická tmavá čokoláda Guanaja je vytvorená z výberovej zmesi kakaových bôbov s vyváženou horkosťou získanou ich pražením. V jej pozoruhodnej, intenzívnej horko-sladkej chuti zacítite kvetinový nádych s dochuťou kakaa a karamelu. Je ozdobená kúskami kakaových bôbov pre ešte väčší pôžitok.
Zloženie: kakaové bôby, cukor, 10% kúsky pražených zŕn kakaových bôbov, kakaové maslo, emulgátor: lecitíny, prírodný vanilkový extrakt. Obsah kakaa min. 70%.
Alergény: Vyrobené v prevádzke, ktorá spracováva MLIEKO. Môže obsahovať stopy LEPKU, ORECHOV, VAJEC, SÓJE.
Nutričné informácie na 100g: energia 2376kJ/573kcal, tuky 43g (z toho nasýtené mastné kyseliny 26g), sacharidy 31g (z toho cukry 27g), bielkoviny 9,2g, soľ <0,01g.
Skladujte v suchu a pri teplote 16°C až 18°C.
Vyrobené vo Francúzsku.
Dátum minimálnej trvanlivosti je uvedený na obale.