Parmigiano Reggiano DOP zrejúci 24 mes.
Parmigiano Reggiano je najstarší zo všetkých parmezánových syrov. Syr sa môže krájať až po dvoch rokoch zrenia. Výsledkom je tvrdý syr s intenzívne silnou, pikantnou chuťou. Ideálny na strúhanie, ale chutný aj k poháru dobrého vína.
Parmigiano Reggiano je najstarší zo všetkých parmezánových syrov. Syr sa môže krájať až po dvoch rokoch zrenia. Výsledkom je tvrdý syr s intenzívne silnou, pikantnou chuťou. Ideálny na strúhanie, ale chutný aj k poháru dobrého vína.
Tento syr ma prirodzene nízky obsah laktózy.
Zloženie: nepasterizované kravské mlieko, soľ, syridlo.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktóza.
Nutričné informácie na 100g: energia 1633kJ/392kcal, tuky 28,4g (z toho nasýtené mastné kyseliny 21,4g), bielkoviny 33g, soľ 1,39g, sodík 0,65g.
Udržujte v suchu a chlade.
Vyrobené v Taliansku.
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Taliansko
- Úprava
- Nepasterizovaný
- Laktózové
- Nie
- Doba zrenia
- 24 mesiacov
- Tuk
- 47%