

Pecorino je súhrnný názov pre mnohé talianske ovčie syry. Tento Pecorino Romano je tvrdý syr s jemne slanou, pikantnou chuťou. Ideálny na strúhanie, ale chutný je aj s pohárom vína.
Pecorino je súhrnný názov pre mnohé talianske ovčie syry. Tento Pecorino Romano je tvrdý syr s jemne slanou, pikantnou chuťou. Ideálny na strúhanie, ale chutný je aj s pohárom vína.
Tento syr ma prirodné nízky obsah laktozy.
Zloženie: nepasterizované ovčie mlieko, soľ, živočíšne syridlo.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktoza.
Nutričné informácie na 100g: energia 1612,8kJ/384kcal, tuky 32g (z toho nasýtené mastné kyseliny 21,3g), bielkoviny 24g, soľ 5g.
Udržujte v suchu a chlade (pri teplote max. +8°C). Vyrobené v Taliansku.
Tabuľka dát