Mascarpone je lahodný smotanový mäkký syr krémovej chuti s roztierateľnou štruktúrou. Je najznámejší z tradičného talianskeho dezertu Tiramisu. Okrem toho je možné Mascarpone využiť aj na rôzne pochutiny, pečivo či do polievok.
Reblochon de Savoie PDO 240 g
6,50 €
S DPH
Pod pevnou, ale jedlou kôrkou Reblochonu sa skrýva intenzívne krémový a roztierateľný mäkký syr s hlbokou aromatickou chuťou, ktorá pripomína alpské pastviny a lieskové orechy. Vynikajúci dezertný syr, ale tiež nenahraditeľný ako tavený syr v slávnom savojskom jedle Tartiflette.
Pod pevnou, ale jedlou kôrkou Reblochonu sa skrýva intenzívne krémový a roztierateľný mäkký syr s hlbokou aromatickou chuťou, ktorá pripomína alpské pastviny a lieskové orechy. Vynikajúci dezertný syr, ale tiež nenahraditeľný ako tavený syr v slávnom savojskom jedle Tartiflette.
Zloženie: nepasterizované kravské mlieko, štartér (mlieko), soľ, syridlo. Obsah tuku v sušine min. 45%.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktóza.
Nutričné informácie na 100g: energia 1403 kJ/338kcal, tuky 28g (z toho nasýtené mastné kyseliny19g), sacharidy 0,6g (z toho cukry <0,5g), bielkoviny 21g, soľ 1,3g.
Udržujte v suchu a chlade (pri teplote +4°C až +8°C). Vyrobené vo Francúzsku.
Zloženie: nepasterizované kravské mlieko, štartér (mlieko), soľ, syridlo. Obsah tuku v sušine min. 45%.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktóza.
Nutričné informácie na 100g: energia 1403 kJ/338kcal, tuky 28g (z toho nasýtené mastné kyseliny19g), sacharidy 0,6g (z toho cukry <0,5g), bielkoviny 21g, soľ 1,3g.
Udržujte v suchu a chlade (pri teplote +4°C až +8°C). Vyrobené vo Francúzsku.
1008
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Francúzsko
- Úprava
- Nepasterizovaný
- Laktózové
- Áno
- Tuk
- 45%
- Pleseň
- Biela