Tieto talianske krekry "Ciappe" s olivovým olejom majú pevnú štruktúru, ale zároveň sa ľahko lámu. Vďaka tomu sú ideálne na podávanie k Vášmu obľúbenému dipu či tapenáde.
Roquefort PDO Le Favori
Roquefort je snáď najznámejší modrý syr na svete. Vyrába sa z čistého plnotučného ovčieho mlieka a dozrieva v prírodných jaskyniach Roquefort-sur-Soulzon. Robustný, polotvrdý, chuťovo bohatý, modrou plesňou charakteristický syr pre skutočného milovníka syrov.
Roquefort je snáď najznámejší modrý syr na svete. Vyrába sa z čistého plnotučného ovčieho mlieka a dozrieva v prírodných jaskyniach Roquefort-sur-Soulzon. Robustný, polotvrdý, chuťovo bohatý, modrou plesňou charakteristický syr pre skutočného milovníka syrov.
Zloženie: nepasterizované ovčie mlieko, soľ, živočíšne syridlo, štartér, Penicillium roqueforti (modrá potravinárska pleseň). Obsah tuku v sušine min. 50%.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktóza.
Nutričné informácie na 100g: energia 1509kJ/365kcal, tuky 31g (z toho nasýtené mastné kyseliny 20g), sacharidy 1,5g (z toho cukry 0,5g), bielkoviny 19g, soľ 3,1g.
Udržujte v suchu a chlade. Vyrobené vo Francúzsku.
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Francúzsko
- Úprava
- Nepasterizovaný
- Laktózové
- Áno
- Tuk
- 50%
- Pleseň
- Modrá