Košík

Horčica s medom a kôprom 190 ml

5,10 €
S DPH

Rotterdamská horčicovo-kôprová omáčka je najlepším doplnkom k syru. Namočte si do nej kúsok Old Rotterdam 36 tyzdnov zrely alebo starsi Old Rotterdam Limited a vychutnajte si ho! Táto omáčka je vynikajúca aj k mäsu alebo natretá na čerstvej žemli či hamburgeri.

Množstvo

Rotterdamská horčicovo-kôprová omáčka je najlepším doplnkom k syru. Namočte si do nej kúsok Old Rotterdam 36 tyzdnov zrely alebo starsi Old Rotterdam Limited a vychutnajte si ho! Táto omáčka je vynikajúca aj k mäsu alebo natretá na čerstvej žemli či hamburgeri.
Zloženie: cukor, 26% horčičné semienko, ocot, slnečnicový olej, med, voda, soľ, 0,6% kôpor, korenie, prírodná aróma, bylinky.
Alergény: horčica.
Nutričné informácie na 100g: energia 1402kJ/334kcal, tuky 14,0g (z toho nasýtené mastné kyseliny 1,4g), sacharidy 49,4g (z toho cukry 47,9g), bielkoviny 2,6g, soľ 1,1g.
Po otvorení skladujte v chlade. Vyrobené v Holandsku.

1503

Mohlo by vás zaujať aj

Old Amsterdam

3,40 €
Dostupnosť: 999 Na sklade

Old Amsterdam je prémiový vyzretý syr Gouda vyrobený z pasterizovaného kravského mlieka. Má pevnú textúru, sýtu farbu a hladkú, bohatú a robustnú chuť. Špeciálna chuť Old Amsterdamu je výsledkom spojenia vášne pre výrobu syra a špeciálnych chutí. Syr Old Amsterdam bol v rokoch 2014 a 2020 ocenený cenou Superior Taste Award.

Dostupnosť: 1000 Na sklade

100 týždňov zrejúci extra starý variant Rotterdamsche Oude je bohatý na intenzívne, komplexné arómy a má čistú a dlhotrvajúcu pikantnú chuť. Syr je drobivý, ale v ústach prekvapivo krémový. Tento prirodzene dlhozrejúci syr tak prináša kombináciu, ktorú v tak zrelom syre neočakávate.

Old Rotterdam

2,70 €
Dostupnosť: 998 Na sklade

Tento 36 týždňov zrejúci syr Old Rotterdam je ideálny do sendviča alebo ako občerstvenie k nápojom. Syr Old Rotterdam je mierne chrumkavý vďaka malým bielym kryštálom, ktoré sa tvoria počas zrenia. A to dodáva tomuto vyzretému syru jeho úžasnú chuť.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Dostupnosť: 5 Na sklade

Originálna kombinácia artičokov a letných hľuzoviek spolu vytvára lahodnú nátierku, ktorá rozhodne stojí za ochutnanie! Sladkosť artičokov sa harmonicky spája s jemnosťou letnej hľuzovky, všetko je okorenené dotykom horčice s pridaním sviežej smotany pre zjemnenie. Výsledkom je zamatový krém, ktorý sa bude skvele hodiť k vašim aperitívom, na mini-toasty alebo krekry, alebo jednoducho na namáčanie k tyčinkám. Svoje miesto si nájde aj pri podávaní v dezertných pohárikoch - verrine, v kombinácii s vajíčkami. Výnimočný chuťový zážitok je zaručený!

Der scharfe Maxx

4,70 €
Dostupnosť: Vypredané

Temperamentný, pikantný a rozplývajúci sa na jazyku – taký je „Der scharfe Maxx“. Bochníky syra sú uložené v špeciálne klimatizovanej pivnici počas piatich mesiacov. Počas tejto doby zrenia sa v syre rozvinú charakteristické arómy, ktoré si podmania vaše chuťové poháriky. Tento syr má odvahu byť rebelskejší než ktorýkoľvek iný vo Švajčiarsku, a to aj napriek svojej priamočiarej povahe. „Der schafre Maxx“ roky získaval medaily na svetových súťažiach syrov. Objavte jeho jedinečnú chuť a lákavo jemnú štruktúru priamo na vašom jazyku.

Dostupnosť: Vypredané
Naturálne mierne sladký dip na báze fíg a horčice. Je vynikajúci s rôznymi druhmi syra a je vítaným doplnkom mnohých syrových tabúľ.
Dostupnosť: Vypredané
Pod pevnou, ale jedlou kôrkou Reblochonu sa skrýva intenzívne krémový a roztierateľný mäkký syr s hlbokou aromatickou chuťou, ktorá pripomína alpské pastviny a lieskové orechy. Vynikajúci dezertný syr, ale tiež nenahraditeľný ako tavený syr v slávnom savojskom jedle Tartiflette.

Manchego DOP 9 mes

4,27 €
Dostupnosť: Vypredané
Jeden z najznámejších a najexportovanejších syrov v Španielsku. Manchego je polotvrdý syr vyrobený z mlieka oviec plemena «Manchega», ktoré pochádzajú z oblasti Castille-La Manche. Keď je mladý, jeho pasta je pružná; dozrievaním sa stáva kompaktnejším, pevnejším a drobivejším. Čím dlhšie zreje, tým je jeho chuť pikantnejšia a na začiatku zrenia sa v chuti prejavujú slabšie kyslé tóny. V Španielsku sa syr zvyčajne podáva s dulovým želé, čo do určitej miery zmierňuje jeho intenzitu a ostrosť.
Dostupnosť: Vypredané
Tento špeciálny syr dozrieva do dokonalosti v bývalých muničných bunkroch v dedine Daarle v Twente. Vaše chuťové poháriky poteší príjemne korenistá a zároveň krémová, intenzívne svieža a čistá chuť.

Le Gruyere AOP

3,90 €
Dostupnosť: 999 Na sklade
Originál Gruyère patrí k najznámejším syrom na svete. Vyznačuje sa lahodne krémovým pocitom v ústach a jedinečnou, korenistou chuťou. Je to perfektný syr na roztopenie na fondue alebo na opečený sendvič, ale tiež veľmi vhodný ako dezertný syr.
Dostupnosť: 1000 Na sklade

Extra vyzretá verzia klasického Appenzelleru, ktorý pochádza zo švajčiarskej horskej oblasti Appenzell a má vyše 700-ročnú tradíciu. Počas zrenia, ktoré trvá minimálne 6 mesiacov, sa na omývanie syra používa unikátny bylinkovo-soľný nálev s tajnou receptúrou, ktorý dodáva syru jedinečnú robustnú chuť s ovocnými tónmi a špecifickou pikantnou chuť, ktorá sa zrením zintenzívňuje. Pri jeho výrobe sa používa čerstvé surové mlieko od kráv, ktoré sa pasú na prísne vymedzených horských pastvinách. Vychutnáte si ho na syrovom tanieri aj ako fondue.

Dostupnosť: Vypredané

Parmigiano Reggiano je najstarší zo všetkých parmezánových syrov. Syr sa môže krájať až po dvoch rokoch zrenia. Výsledkom je tvrdý syr s intenzívne silnou, pikantnou chuťou. Ideálny na strúhanie, ale chutný aj k poháru dobrého vína.

Parenica

3,10 €
Dostupnosť: Vypredané

Polotvrdý, nezrejúci, plnotučný parený slaný syr vyrobený z ovčieho mlieka.

Dostupnosť: Vypredané

Lahodný smotanový syr s pridaním hrozienok vás príjemne prekvapí svojou lahodnou bohatou, ale zároveň jemnou krémovou chuťou s aromatickým podtónom rumu. Syr je roztierateľný, zároveň ale dostatočne pevný, aby sa dal krájať na plátky. Vychutnáte si ho s chlebom či hriankami.

Dostupnosť: Vypredané
Túto lahodnú kačaciu pečeň Foie gras s textúrou rozplývajúcou sa na jazyku navrhli gurmánski majstri v Maison Sauveterre. Tip na podávanie: Foie gras vyberte z chladničky 20 minút pred podávaním. Nakrájajte ju pomocou nezúbkovaného noža vopred namočeného do horúcej vody. Podávajte so sedliackym chlebom, kanapkami, toastom alebo perníkom.

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám zabezpečili čo najlepší zážitok z našej webovej stránky. Podrobnosti nájdete tu.