Kernhem
Kernhem je polomäkký syr s jemnou textúrou a orechovou, krémovou chuťou. Pomenovaný je po holandskom statku, kde sa zrodila jeho receptúra. Počas zrenia, ktoré trvá približne jeden mesiac, sa syr umýva. Má charakteristickú jemnú chuť, ktorá vynikne v spojení s ľahkými vínami. Ideálny je do šalátov, spolu so zeleninou, či na syrovú dosku. Chutiť vám bude aj v sendviči a jeho krémovú chuť oceníte aj keď ho nastúhate na cestoviny. Kernhem si môžete vychutnať len tak, alebo mu dodať šmrnc pridaním kúska horčice.
Kernhem je polomäkký syr s jemnou textúrou a orechovou, krémovou chuťou. Pomenovaný je po holandskom statku, kde sa zrodila jeho receptúra. Počas zrenia, ktoré trvá približne jeden mesiac, sa syr umýva. Má charakteristickú jemnú chuť, ktorá vynikne v spojení s ľahkými vínami. Ideálny je do šalátov, spolu so zeleninou, či na syrovú dosku. Chutiť vám bude aj v sendviči a jeho krémovú chuť oceníte aj keď ho nastúhate na cestoviny. Kernhem si môžete vychutnať len tak, alebo mu dodať šmrnc pridaním kúska horčice.
Zloženie: pasterizované kravské mlieko, syridlo, štartér, soľ, na povrchu: červené baktérie. Obsah tuku v sušine min. 60%.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktóza.
Nutričné informácie na 100g: energia 1756kJ/417kcal, tuky 37,8g (z toho nasýtené mastné kyseliny 23,8g), sacharidy 0,1g (z toho cukry 0,1g), bielkoviny 22g, soľ 1,2g.
Skladujte v suchu a chlade (+2°C až +8°C).
Vyrobené v Holandsku.
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Holandsko
- Úprava
- Pasterizovaný
- Laktózové
- Áno
- Doba zrenia
- 1 mesiac
- Tuk
- 60%