Jacquin Buchette je čerstvý kozí syr z údolia Loiry vo Francúzsku, zarolovaný v brusniciach. Pre tento krémový syr typu žervé sú charakteristické bylinkové a citrusové nuansy a svieže tóny trávy. Je ho chuť je jasná, krémová a lahodná. Vyrába ho renomovaný výrobca syrov, ktorý sa remeslu venuje už po 3. generácie, z pasterizovaného kozieho mlieka s pridaním syridla podľa tradičného receptu.
Brugge Dentelle 150 g
Táto jemná flámska špecialita vďačí za svoj názov bruggskému čipkárskemu remeslu. Je to veľmi jemný mäkký syr s takmer zamatovou jedlou bielou kôrou. Vynikajúci ako dezertný syr alebo k poháru dobrého piva.
Táto jemná flámska špecialita vďačí za svoj názov bruggskému čipkárskemu remeslu. Je to veľmi jemný mäkký syr s takmer zamatovou jedlou bielou kôrou. Vynikajúci ako dezertný syr alebo k poháru dobrého piva.
Zloženie: pasterizované kravské mlieko, soľ, živočíšne syridlo, štartér. Obsah tuku v sušine 60%.
Alergény: mlieko, laktoza.
Nutričné informácie na 100g: energia 1430kJ/346kcal, tuky 31,1g (z toho nasýtené mastné kyseliny 20,5g), sacharidy 0g (z toho cukry 0g), bielkoviny 16,4g, soľ 1,5g. Skladujte na suchom a chladnom mieste.
Vyrobené v Belgicku.
Dátum minimálnej trvanlivosti je uvedený na obale.
Hmotnosť: 150g
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Belgicko
- Úprava
- Pasterizovaný
- Laktózové
- Áno
- Tuk
- 60%