Dulová žele alebo Membrillo je španielska špecialita s dlhoročnou tradíciou, ktorá sa obvykle jedáva na raňajky. Tvorí dobrú dvojicu s pikantnými druhmi syrov, ako je napríklad Roquefort, Manchego.
Horčica s červenou karamelizovanou cibuľkou 190 ml
Pikantný dip, ktorý sa hodí k rôznym druhom syra. Jeho plná chuť má vďaka prídavku karamelizovanej červenej cibule jemne sladký podtón. Je chutným a prekvapivým doplnkom každej syrovej dosky.
Pikantný dip, ktorý sa hodí k rôznym druhom syra. Jeho plná chuť má vďaka prídavku karamelizovanej červenej cibule jemne sladký podtón. Je chutným a prekvapivým doplnkom každej syrovej dosky.
Zloženie: cukor, 36% červená cibuľa, horčič. semienko, ocot (siričitany), zázvor, med, extrakt z korenín, voda, koreniny, soľ, kyselina citrónová, bylinky, farbivo: karmín.
Alergény: horčica, siričitany.
Nutričné informácie na 100g: energia 918kJ/ 219kcal, tuky 0,9g (z toho nasýtené 0,0g), sacharidy 51,3g (z toho cukry 48 ,2g), bielkoviny 1,5g, soľ 0,35g
Vyrobené v Holandsku.
Skladujte v suchu a chlade.
Dátum min. trvanlivosti-na obale.