Horčicový dip s tropickým ovocím, ktorý dodáva prekvapivý šmrnc rôznym druhom syrov. Výborne sa hodí napríklad k čerstvým syrom, syrom typu chèvre alebo syrom s bielou kôrkou s jemným charakterom, ktoré nechajú vyniknúť nevídanú chuť tohoto dipu.
Passendale Classic
Passchendaele je známy belgický syr, ktorý vám obzvlášť bude chutiť na chlebe. Vyznačuje sa malými dierkamii a maslovou, jemne orieškovou chuťou.
Passchendaele je známy belgický syr, ktorý vám obzvlášť bude chutiť na chlebe. Vyznačuje sa malými dierkamii a maslovou, jemne orieškovou chuťou.
Zloženie: pasterizované kravské MLIEKO, soľ, štartér, mikrobiálne syridlo, farbivo: E160b(ii) - annatto. Obsah tuku v sušine min. 50%.
Alergény: MLIEKO/MLIEČNE PRODUKTY, LAKTÓZA.
Nutričné informácie na 100g: energia 1447kJ/349kcal, tuky 29g (z toho nasýtené mastné kyseliny 20g), sacharidy 0g (z toho cukry 0g), bielkoviny 22g, soľ 1,5g.
Skladujte v suchu a chlade.
Vyrobené v Belgicku.
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Belgicko
- Úprava
- Pasterizovaný
- Laktózové
- Áno
- Tuk
- 50%