Top Hat Cheddar je typický anglický čedar. Tento syr zvykne byť farbený annattom - farbivom vyrobeným zo semien stromu Orelánik farbiarsky (Bixa orellana). Štruktúra často vyzerá ako drobivá, ale v ústach je lahodne hladká. Chuť je krémová a bohatá na zemité nuansy. Je nesporným favoritom medzi milovníkmi syra, preto bol Top Hat Cheddar v roku 2019 odcenený zlatom počas Svetovej súťaže syrov (World Championship Cheese Contest) v Green Bay.
Provensálska jahňacia terina 180 g
Provensálska jahňacia terina je starostlivo pripravená renomovaným majstrom vo výrobe mäsových špecialít - spoločnosťou Roger Vidal. Tento lahodný remeselný výrobok, ktorý v sebe spája sladkosť jahňacieho mäsa s autentickou chuťou Provensálska, je pozvánkou na cestu nezabudnuteľných chuťových zážitkov, predovšetkým pre milovníkov provensálskej kuchyne. Pri jej výrobe boli použité prvotriedne suroviny a je bez pridaných konzervantov a umelých farbív.
Provensálska jahňacia terina je starostlivo pripravená renomovaným majstrom vo výrobe mäsových špecialít - spoločnosťou Roger Vidal. Tento lahodný remeselný výrobok, ktorý v sebe spája sladkosť jahňacieho mäsa s autentickou chuťou Provensálska, je pozvánkou na cestu nezabudnuteľných chuťových zážitkov, predovšetkým pre milovníkov provensálskej kuchyne. Pri jej výrobe boli použité prvotriedne suroviny a je bez pridaných konzervantov a umelých farbív.
Zloženie: 47% jahňacie mäso (pôvod: Francúzsko), VAJCIA, cuketa, kuracia pečeň, zelené olivy, paprika, cibuľa, soľ, zahusťovadlo: E410 - karubín, korenie.
Alergény: VAJCIA.
Nutričné informácie na 100g: energia 544kJ/131kcal, tuky 9g (z toho nasýtené mastné kyseliny 3g), sacharidy 1,6g (z toho cukry <0,5g), bielkoviny 11g, soľ 1,5g.
Po otvorení uchovávajte v chlade, spotrebujte do 2 dní.
Vyrobené vo Francúzsku.
Dátum minimálnej trvanlivosti je uvedený na obale.