

Tradičný, dokonale vyladený recept na terinu od francúzskeho šéfkuchára s pridaním údenej slaninky a cibule, ktoré umocňujú jej chuť. Klasika, ktorú by ste mali mať vždy v zásobe, aby ste si ju užili, kedykoľvek budete mať chuť. V jednoduchosti je krása a zároveň potešenie pre Vaše chuťové poháriky! Starostlivo pripravená renomovaným majstrom vo výrobe mäsových špecialít - spoločnosťou Roger Vidal z prvotriednych surovín.
Tradičný, dokonale vyladený recept na terinu od francúzskeho šéfkuchára s pridaním údenej slaninky a cibule, ktoré umocňujú jej chuť. Klasika, ktorú by ste mali mať vždy v zásobe, aby ste si ju užili, kedykoľvek budete mať chuť. V jednoduchosti je krása a zároveň potešenie pre Vaše chuťové poháriky! Starostlivo pripravená renomovaným majstrom vo výrobe mäsových špecialít - spoločnosťou Roger Vidal z prvotriednych surovín.
Zloženie: bravčové krky, bravčová pečeň, 12% údená slanina (pôvod: Francúzsko), 7,5% cibuľa, VAJCIA, soľ, francúzsky destilát Calvados, korenie, vínny ocot (SIRIČITANY), kačacia masť, rozmarín.
Alergény: VAJCIA, SIRIČITANY.
Nutričné informácie na 100g: energia 1872kJ/454kcal, tuky 45g (z toho nasýtené mastné kyseliny 16g), sacharidy 0,6g (z toho cukry <0,5g), bielkoviny 10g, soľ 1,4g.
Po otvorení uchovávajte v chlade, spotrebujte do 2 dní.
Vyrobené vo Francúzsku.
Dátum minimálnej trvanlivosti je uvedený na obale.