

Jacquin Buchette je čerstvý kozí syr z údolia Loiry vo Francúzsku, zarolovaný v brusniciach. Pre tento krémový syr typu žervé sú charakteristické bylinkové a citrusové nuansy a svieže tóny trávy. Je ho chuť je jasná, krémová a lahodná. Vyrába ho renomovaný výrobca syrov, ktorý sa remeslu venuje už po 3. generácie, z pasterizovaného kozieho mlieka s pridaním syridla podľa tradičného receptu.
Jacquin Buchette je čerstvý kozí syr z údolia Loiry vo Francúzsku, zarolovaný v brusniciach. Pre tento krémový syr typu žervé sú charakteristické bylinkové a citrusové nuansy a svieže tóny trávy. Je ho chuť je jasná, krémová a lahodná. Vyrába ho renomovaný výrobca syrov, ktorý sa remeslu venuje už po 3. generácie, z pasterizovaného kozieho mlieka s pridaním syridla podľa tradičného receptu.
Zloženie: pasterizované kozie MLIEKO (pôvod: EÚ), 9% brusnice, soľ, syridlo, MLIEČNE FERMENTY, konzervant: E202 - sorban draselný. Obsah tuku v sušine min. 45%.
Alergény: MLIEKO/MLIEČNE PRODUKTY, LAKTÓZA.
Nutričné informácie na 100g: energia 1138kJ/274kcal, tuky 20g (z toho nasýtené mastné kyseliny 12,2g), sacharidy 8,7g (z toho cukry 8,5g), bielkoviny 14,7g, soľ 1,0g.
Skladujte v suchu a chlade (pri teplote +2°C až +8°C).
Vyrobené vo Francúzsku.
Dátum minimálnej trvanlivosti - na obale.
Tabuľka dát