Provolone Salame Dolce
Tento taliansky syr Provolone v Taliansku sa zvyčajne používa na pizzu, toasty a do jedál, ktoré sa pečú v rúre. Po zahriatí totiž syr vytvorí krásnu rovnomernú vrstvu a jeho jemná, oriešková chuť s mierne sladkastým podtónom skvele dopĺňa ostatné chute, napríklad chute zeleniny či byliniek. Jeho textúra je krémová, mierne pružná a sformovaný je do charakteristického tvaru "klobásy".
Tento taliansky syr Provolone v Taliansku sa zvyčajne používa na pizzu, toasty a do jedál, ktoré sa pečú v rúre. Po zahriatí totiž syr vytvorí krásnu rovnomernú vrstvu a jeho jemná, oriešková chuť s mierne sladkastým podtónom skvele dopĺňa ostatné chute, napríklad chute zeleniny či byliniek. Jeho textúra je krémová, mierne pružná a sformovaný je do charakteristického tvaru "klobásy".
Zloženie: termizované kravské MLIEKO, soľ, mikrobiálne syridlo. Obsah tuku v sušine 50%.
Alergény: MLIEKO/MLIEČNE PRODUKTY, LAKTÓZA.
Nutričné informácie na 100g: energia 1510kJ/364kcal, tuky 30g (z toho nasýtené mastné kyseliny 20g), sacharidy 0,5g (z toho cukry 0,5g), bielkoviny 23g, soľ 1,6g.
Skladujte v suchu a chlade.
Vyrobené v Taliansku.
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Taliansko
- Úprava
- Termizovaný
- Laktózové
- Áno
- Doba zrenia
- 3 mesiace
- Tuk
- 50%