Gillot Camembert (CHOP) je výnimočný syr vyrobený v súlade s tradíciami predkov majstrov výrobcov syra. Každý syr je vyrobený zo surového mlieka zozbieraného od producentov na pastvinách v Normandii.
Port Wine Derby - syr s Portským vínom
Port Wine Derby, ručne vyrábaný syr z dielne známej rodinnej farmy Belton v anglickom Shropshire, v ktorom sa snúbi bohatá chuť portského vína s plnou smotanovou chuťou syra Derby. Výsledkom tohto spojenia je skutočne jedinečný chuťový profil - chuť je bohatá krémová, nasladlá, pikantná. Syr vyniká aj svojím nevšedným vzhľadom - portské víno, ktoré počas procesu zrenia prirodzene splynie so zrejúcim syrom, vytvára zaujímavý rubínovo červený mramorovaný efekt. Tento anglický syr starostlivo dozrieva pod dohľadom skúsených majstrov svojho remesla, aby sa rozvinuli jeho unikátne vlastnosti, za ktoré získal aj prestížne ocenenia na súťažiach syrov:
ocenený zlatom na Great Yorkshire Show 2019 a veľmi vysoko hodnotené ocenenie získal aj na súťaži International Cheese Awards 2019.
Port Wine Derby, ručne vyrábaný syr z dielne známej rodinnej farmy Belton v anglickom Shropshire, v ktorom sa snúbi bohatá chuť portského vína s plnou smotanovou chuťou syra Derby. Výsledkom tohto spojenia je skutočne jedinečný chuťový profil - chuť je bohatá krémová, nasladlá, pikantná. Syr vyniká aj svojím nevšedným vzhľadom - portské víno, ktoré počas procesu zrenia prirodzene splynie so zrejúcim syrom, vytvára zaujímavý rubínovo červený mramorovaný efekt. Vynikne na syrovom tanieri spolu s ovocím. Môžete ho nastrúhať na cestoviny alebo pridať do syrovej omáčky. Tento anglický syr starostlivo dozrieva pod dohľadom skúsených majstrov svojho remesla, aby sa rozvinuli jeho unikátne vlastnosti, za ktoré získal aj prestížne ocenenia na súťažiach syrov:
ocenený zlatom na Great Yorkshire Show 2019 a veľmi vysoko hodnotené ocenenie získal aj na súťaži International Cheese Awards 2019.
Zloženie: pasterizované kravské MLIEKO, soľ, štartér, koncentráty (mrkvový, čučoriedkový), mikrobiálne syridlo, aróma portského vína, portské víno. Obsah tuku v sušine 50%.
Alergény: MLIEKO/MLIEČNE PRODUKTY, LAKTÓZA.
Nutričné informácie na 100g: energia 1762kJ/425kcal, tuky 35,2g (z toho nasýtené mastné kyseliny 23,89g), sacharidy 1,8g (z toho cukry 0,4g), bielkoviny 24,2g, soľ 1,75g.
Skladujte v suchu a chlade (+2°C až + 7°C).
Vyrobené vo Veľkej Británii.
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Anglicko
- Úprava
- Pasterizovaný
- Laktózové
- Áno
- Doba zrenia
- 4 mesiace
- Tuk
- 50%
- Prísady
- Víno