Tento francúzsky syr má zamatovo jemnú jedlú kôrku a intenzívne krémovú textúru. So svojou jemnou krémovou chuťou je lahodný na syrovej doske, ale aj s rustikálnym chlebom.
Mozzarella di Bufala Campana DOP 125g
Táto Mozzarella je vyrobená z plnotučného byvolieho mlieka pochádzajúceho z oblasti Campana. Je chuťovo výraznejšia a aromatickejšia ako mozzarella z kravského mlieka. Štruktúra syra je mäkká, pružná, jemná. Chuť je svieža, jemná, no zároveň bohatá na mnohé jemné pikantné dochute. Najlepšie chutí pri izbovej teplote, ideálne iba sama osebe - ručne natrhaná na kúsky, prípadne ako predjedlo alebo v šaláte s paradajkami a bazalkou. Skvelá je v kombinácii s olivovým olejom, balzamikovým octom či pestom.
Táto Mozzarella je vyrobená z plnotučného byvolieho mlieka pochádzajúceho z oblasti Campana. Je chuťovo výraznejšia a aromatickejšia ako mozzarella z kravského mlieka. Štruktúra syra je mäkká, pružná, jemná. Chuť je svieža, jemná, no zároveň bohatá na mnohé jemné pikantné dochute. Najlepšie chutí pri izbovej teplote, ideálne iba sama osebe - ručne natrhaná na kúsky, prípadne ako predjedlo alebo v šaláte s paradajkami a bazalkou. Skvelá je v kombinácii s olivovým olejom, balzamikovým octom či pestom.
Zloženie: pasterizované byvolie MLIEKO, prírodná SRVÁTKA, soľ, syridlo.
Alergény: MLIEKO/MLIEČNE PRODUKTY, LAKTÓZA.
Nutričné informácie na 100g: energia 1062kJ/256kcal, tuky 22g (z toho nasýtené mastné kyseliny 16g), sacharidy 0,6g (z toho cukry 0,1g), bielkoviny 14g, soľ 0,39g. Skladujte v suchu a chlade pri teplote +2°C až +7°C.
Vyrobené v Taliansku.
Dátum minimálnej trvanlivosti je uvedený na obale.
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Taliansko
- Úprava
- Pasterizovaný
- Laktózové
- Áno
- Tuk
- 40%