Top Hat Cheddar je typický anglický čedar. Tento syr zvykne byť farbený annattom - farbivom vyrobeným zo semien stromu Orelánik farbiarsky (Bixa orellana). Štruktúra často vyzerá ako drobivá, ale v ústach je lahodne hladká. Chuť je krémová a bohatá na zemité nuansy. Je nesporným favoritom medzi milovníkmi syra, preto bol Top Hat Cheddar v roku 2019 odcenený zlatom počas Svetovej súťaže syrov (World Championship Cheese Contest) v Green Bay.
Farmárska Gouda s levanduľou a tymiánom
Intenzívne krémový syr, ručne vyrobený na farme, ochutený levanduľou a tymiánom. Pri vychutnávaní tohto syra si zavrite oči a jeho aromatická, mierne pikantná chuť plná byliniek Vás v duchu prenesie do Provensálska. Toto úspešné spojenie chutí je prekvapivým doplnkom každého syrového taniera.
Intenzívne krémový syr, ručne vyrobený na farme, ochutený levanduľou a tymiánom. Pri vychutnávaní tohto syra si zavrite oči a jeho aromatická, mierne pikantná chuť plná byliniek Vás v duchu prenesie do Provensálska. Toto úspešné spojenie chutí je prekvapivým doplnkom každého syrového taniera.
Zloženie: termizované kravské MLIEKO, soľ, farbivo: koncentrát z fialovej mrkvy, 0,5% tymián, rozmarín, 0,2% levanduľa, štartér, živočíšne syridlo. Obsah tuku v sušine 50%.
Alergény: MLIEKO/MLIEČNE PRODUKTY, LAKTÓZA.
Nutričné informácie na 100g: energia 1512kJ/364kcal, tuky 29,6g (z toho nasý- tené mastné kyseliny 19,3g), sacharidy 0g (z toho cukry 0g), bielkoviny 22,8g, soľ 1,6g.
Skladujte v suchu a chlade (+2°C až + 7°C).
Vyrobené v Holandsku.
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Holandsko
- Úprava
- Termizovaný
- Laktózové
- Áno
- Doba zrenia
- 3 mesiace
- Tuk
- 50%
- Prísady
- Levandula
Tymián