


Gazdovský syr, ktorý farmár vyrába podľa tajnej receptúry s čiernymi hľuzovkami, ktoré získavajú v talianskych lesoch Sibillini. Syry zrejú na drevených policiach minimálne 8 týždňov.
Gazdovský syr, ktorý farmár vyrába podľa tajnej receptúry s čiernymi hľuzovkami, ktoré získavajú v talianskych lesoch Sibillini. Syry zrejú na drevených policiach minimálne 8 týždňov.
Zloženie: pasterizované kravské mlieko, soľ, hľuzovky (< 3%), hľuzovková aróma, štartér, syridlo, konzervant: E251 - dusičnan sodný.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktóza.
Nutričné informácie na 100g: energia 1680kJ/401kcal, tuky 34g (z toho mastné kyseliny: nasýtené 2g, mononenasýtené 11g, polynenasýtené 1g; kyselina linolová 0,38g), bielkoviny 25g, cholesterol 0,10g, sacharidy 0g, soľ 0,82g.
Udržujte v suchu a chlade. Vyrobené v Holandsku.
Tabuľka dát