Provensálska jahňacia terina je starostlivo pripravená renomovaným majstrom vo výrobe mäsových špecialít - spoločnosťou Roger Vidal. Tento lahodný remeselný výrobok, ktorý v sebe spája sladkosť jahňacieho mäsa s autentickou chuťou Provensálska, je pozvánkou na cestu nezabudnuteľných chuťových zážitkov, predovšetkým pre milovníkov provensálskej kuchyne. Pri jej výrobe boli použité prvotriedne suroviny a je bez pridaných konzervantov a umelých farbív.
Gouda rafinovaná PDO
S výraznejšou chuťou ako mladý syr, ale rafinovanejší ako vyzretý syr. Svetlé zrenie mu dodáva krémovú a čistú chuť. Dobre sa krája na plátky.
S výraznejšou chuťou ako mladý syr, ale rafinovanejší ako vyzretý syr. Svetlé zrenie mu dodáva krémovú a čistú chuť. Dobre sa krája na plátky.
Tento syr ma prirodzene nízky obsah laktózy.
Zloženie: pasterizované kravské mlieko, soľ, štartér, živočíšne syridlo, konzervant: E251 - dusičnan sodný, farbivo: E160b(ii) - annatto. Obsah tuku v sušine 51,4%.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktóza.
Nutričné informácie na 100g: energia 1622kJ/391kcal, tuky 32,02g (z toho mastné kyseliny: nasýtené 22,21g, mononenasýtené 8,87g, polynenasýtené 0,94g; transmastné kyseliny 0,79g), bielkoviny 24,65g, sacharidy 0g (z toho cukry 0g), soľ 1,74g, vápnik 0,799g, sodík 0,698g, cholesterol 102,45mg.
Udržujte v suchu a chlade.
Vyrobené v Holandsku.
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Holandsko
- Úprava
- Pasterizovaný
- Laktózové
- Nie
- Doba zrenia
- 10-12 týždňov
- Tuk
- 48%