Temperamentný, pikantný a rozplývajúci sa na jazyku – taký je „Der scharfe Maxx“. Bochníky syra sú uložené v špeciálne klimatizovanej pivnici počas piatich mesiacov. Počas tejto doby zrenia sa v syre rozvinú charakteristické arómy, ktoré si podmania vaše chuťové poháriky. Tento syr má odvahu byť rebelskejší než ktorýkoľvek iný vo Švajčiarsku, a to aj napriek svojej priamočiarej povahe. „Der schafre Maxx“ roky získaval medaily na svetových súťažiach syrov. Objavte jeho jedinečnú chuť a lákavo jemnú štruktúru priamo na vašom jazyku.
Gouda s vlašskými a pekanovými orechami
Patrí medzi krásne remeselné syry vyrábané s vášňou. Tento Estate vďačí za svoju špeciálnu chuť prirodzenému procesu zrenia a zmesi rôznych orechov. Počas rafinácie (dozrievania) pri vyššej teplote sa syr Landgoed dvakrát týždenne ošetruje špeciálne vyvinutou zmesou kultúry horského syra a karamelu.
Patrí medzi krásne remeselné syry vyrábané s vášňou. Tento Estate vďačí za svoju špeciálnu chuť prirodzenému procesu zrenia a zmesi rôznych orechov. Počas rafinácie (dozrievania) pri vyššej teplote sa syr Landgoed dvakrát týždenne ošetruje špeciálne vyvinutou zmesou kultúry horského syra a karamelu.
Zloženie: nepasterizované kravské mlieko, soľ, 1,1% vlašské orechy, 0,9% lieskové orechy, senovka grécka, 0,2% pekanové orechy, štartér, syridlo, konzervant: E251 - dusičnan sodný. Obsah tuku v sušine 50%.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktóza, orechy.
Nutričné informácie na 100g: energia 1612kJ/ 304kcal, tuky 30g (z toho nasýtené mastné kyseliny 19g), sacharidy 0g (z toho cukry 0g), bielkoviny 23g, soľ 1,6g.
Udržujte v suchu a chlade.
Vyrobené v Holandsku.
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Holandsko
- Úprava
- Nepasterizovaný
- Laktózové
- Áno
- Doba zrenia
- 6 týždňov
- Tuk
- 50%
- Prísady
- Vlašské a pekanové orechy