Jacquin Buchette je čerstvý kozí syr z údolia Loiry vo Francúzsku, zarolovaný v brusniciach. Pre tento krémový syr typu žervé sú charakteristické bylinkové a citrusové nuansy a svieže tóny trávy. Je ho chuť je jasná, krémová a lahodná. Vyrába ho renomovaný výrobca syrov, ktorý sa remeslu venuje už po 3. generácie, z pasterizovaného kozieho mlieka s pridaním syridla podľa tradičného receptu.
Jose Jalapenos
Pre tých, ktorí obľubujú syry s výraznou chuťou, je José špičkovou voľbou. Krémovo smotanový syr s kúskami jalapeños z neho robí veľmi obľúbený syr.
Pre tých, ktorí obľubujú syry s výraznou chuťou, je José špičkovou voľbou. Krémovo smotanový syr s kúskami jalapeños z neho robí veľmi obľúbený syr.
Zloženie: pasterizované kravské mlieko, soľ, 1% jalapeño zmes (zelené jalapeño papričky, zelené papriky, cesnak, paradajky, koriander), štartovacia kultúra, mikrobiálne syridlo, konzervanty: E1105 - lyzozým (z vaječných bielkov), E251 - dusičnan sodný. Obsah tuku v sušine 52%.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktóza, vajcia.
Nutričné informácie na 100g: energia 1593kJ/ 384kcal, tuky 31,2g (z toho mastné kyseliny: nasýtené 20,9g, mononenasýtené 8,35g, polynenasýtené 0,94g; transmastné kyseliny 0,99g), sacharidy 0g, bielkoviny 25,8g, cholesterol 85,8mg, sodík 0,68g, soľ 1,7g.
Udržujte v suchu a chlade (pri teplote max. +7°C).
Vyrobené v Holandsku.
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Holandsko
- Úprava
- Pasterizovaný
- Laktózové
- Áno
- Doba zrenia
- 6 týždňov
- Tuk
- 50%
- Prísady
- Jalapeno mix