Jacquin Buchette je čerstvý kozí syr z údolia Loiry vo Francúzsku, zarolovaný v brusniciach. Pre tento krémový syr typu žervé sú charakteristické bylinkové a citrusové nuansy a svieže tóny trávy. Je ho chuť je jasná, krémová a lahodná. Vyrába ho renomovaný výrobca syrov, ktorý sa remeslu venuje už po 3. generácie, z pasterizovaného kozieho mlieka s pridaním syridla podľa tradičného receptu.
Kozí syr PGI 12 mesačný
Tento dokonale vyzretý holandský kozí syr je plný chuti, lahodný, so sviežim charakterom a bohatou chuťou. Naozajstná lahôdka pre skutočných labužníkov.
Tento dokonale vyzretý holandský kozí syr je plný chuti, lahodný, so sviežim charakterom a bohatou chuťou. Naozajstná lahôdka pre skutočných labužníkov.
Tento syr ma prirodné nízky obsah laktozy.
Zloženie: pasterizované kozie mlieko, soľ, štartér, mikrobiálne syridlo. Obsah tuku v sušine 50%.
Alergény: mlieko/mliečne produkty, laktoza.
Nutričné informácie na 100g: energia 1639kJ/395kcal, tuky 32,6g (z toho mastné kyseliny: nasýtené 22,9g, mononenasýtené 7,3g, polynenasýtené 0,9g; transmastné kyseliny 0,9g), cholesterol 97mg, bielkoviny 25,5g, soľ 1,7g, sodík 0,69g, vápnik 0,81g.
Udržujte v suchu a chlade. Vyrobené v Holandsku.
Tabuľka dát
- Krajina pôvodu
- Holandsko
- Úprava
- Pasterizovaný
- Laktózové
- Nie
- Doba zrenia
- 12 mesiacov
- Tuk
- 50%